duminică, 1 februarie 2015

Ildikó Kiss Törökné 2 új fényképet töltött fel — szeretettnek érzi magát, itt: Budapest, Hungary.
1 perce · 
Pál 1. levele a korinthusiakhoz 13, 2.
S ha jövendőt tudok is mondani és minden titkot és minden bölcsességet ismerek is, és olyan teljes hitem van, hogy hegyeket mozdíthatok el, szeretet pedig nincsen énbennem: semmi vagyok.
épp olvastam egy idézetet:
Szeretet irányítja a bíróságot, a tábort, a ligetet, az embereket a földön és a szenteket a magasban, mert a szeretet a mennyország, és a mennyország a szeretet.
Sir Walter Scott
valóban semmi sem vagyok a szeretet nélkül mert Ő maga aki teremtett minket és mindent Ő a Szeretet!
Pál 1. levele a korinthusiakhoz 13, 4-8:
A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát,
nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel.
Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli. Mindent eltűr, mindent elhisz,
mindent remél, mindent elvisel. A szeretet nem szűnik meg soha.
elgondolkoztam , ha valakit szeretünk a gyermeket , férjet, szülőt stb... bármit tesz picit haragszunk de megbocsájtunk mert szeretünk, Isten is szeret és megbocsájt ha hozzá megyünk megbánással és alázattal, mert Ő annyira szeret minket hogy elküldte az Ő egyetlen Fiát! hogy aki hisz benne el ne vesszen hanem örök életet nyerjen! mekkora szeretet
és most egy két idézet a szeretetről:
Ha veszel, megtelik a kezed. Ha adsz, megtelik a szíved.
Margarete Seemann
Mindenki annyit él, amennyit szeretett. Aki szeretetet nem adott, semmit nem adott. Aki szeretetet nem teremtett, semmit nem teremtett.
Lev Tolsztoj
Pál levele a galatákhoz 6, 9-10.
A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk. Ezért tehát, míg időnk van, tegyünk jót mindenkivel, leginkább pedig azokkal, akik testvéreink a hitben.
itt a pénteki napon ami történt velem szeretném leírni.
az egyik lépcsőházban lakik egy nő Csilla a neve , mindenki dilisnek mondja stb... valóban egy kedves nő , mindig fehér és világos kékben van öltözve, szép tiszta , elmegy a z uton simogatja a fákat üdvözli a nővényeket ezért sokat le hülyézik.
péntek ott takarítok abban a lépcsőházban ahol lakik , épp megyek be amikor Csilla megjelenik, kérdezem : megvárjalak??? ó nem még a kis bokrokat üdvözölni szeretném jön a válasz, mégis megvárom a teli vödör vízzel a kezemben , és rá mosolygok,
be megyünk a lifthez megfogja kezem rám néz és ezt mondja: csodálatos vagy jó a lelked, tiszta a tekinteted ,sok szeretet van benned, őrizd meg ezt mindig , Isten mondta figyeljek rád mert kedves vagy és ahol vagy világosságot és szeretett hozol , és megpuszilt és átölelt, a többi emberekre akik nem tiszták nem figyelek hiába gúnyolnak..
meglepődtem nagyon heart hangulatjel heart hangulatjel
Pál levele a rómaiakhoz 2, 6-10.
Mert mindenkinek cselekedetei szerint fog megfizetni: azoknak, akik állhatatosan jót cselekedve törekszenek dicsőségre, megbecsülésre és halhatatlanságra, örök életet ad; azoknak pedig, akik viszálykodók, akik ellenállnak az igazságnak, és a hamisságot követik, haraggal és bosszúállással fizet majd.
szerintem amíg élünk tegyünk meg mindent amit tudunk , jót tenni az a legnemesebb dolog .
egy idézet:
Az igazi szeretet ajándék: nem kérheted, és nem is követelheted, ahogyan ő sem kér, és nem követel semmit. Van, ha életre hívod; és nincs, ha elvárod, hogy legyen. Földi eszköznek semmi hatalma felette.
Akhilleusz Tatiosz
Máté evangéliuma 6, 19-21.
Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, és ahol a tolvajok kiássák és ellopják, hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol sem a moly, sem a rozsda nem emészti meg, és ahol a tolvajok sem ássák ki, és nem lopják el. Mert ahol a kincsed van, ott lesz a szíved is.
ahol van a szived ott a kincsed is , kérdés mi van a szívedben, igazi gyöngyöket gyűjteni oda fentre .heart hangulatjel
idézet:
Az ember egy napon rádöbben arra, hogy az életben igazán semmi sem fontos. Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazán.
Johann Wolfgang von Goethe
Lukács evangéliuma 6, 30-31.
Mindenkinek, aki kér tőled, adj, és attól, aki elveszi a tiedet, ne követeld vissza. És amint szeretnétek, hogy az emberek veletek bánjanak, ti is úgy bánjatok velük.
és valóban sokszor megtapasztaltam hogy jobb adni mint kapni, lehet az egy szép szó is .
és egy idézet:
Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.
Charles Dickens
A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt, Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal.
Biblia
Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.
Antoine de Saint-Exupéry
Tudod, mi a virág?
A földnek jósága;
Tudod, mi a jóság?
A lélek virága.
Petőfi Sándor
Élj szeress szeress és élj ahogy a te Istened akarja ahogy Ő vezet mert Ő teremtett téged

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu