joi, 17 iulie 2014

A RENDSZERES VÍZIVÁS A BŐRÁPOLÁS LEGHATÉKONYABB MÓDJA!

 | 2014.03.31.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Bőrápolás, fiatalítás, feszesítés: nincs jobb módja, mint a vízivás.
Itt a bizonyíték, hogy a rendszeres tiszta víz bevitele a bőrápolás leghatékonyabb formája.
Valószínű nincs olyan nő, aki nem küzdött volna bőrproblémákkal: túl száraz, túl zsíros, túl ráncos, túl karikás és még sorolhatnánk.
Valószínű abban is megegyezhetünk, hogy a legtöbb nő már kisebb vagyont költött el krémekre, pakolásokra, kozmetikusra, ránctalanítókra, bőrradírokra, alapozókra hogy bőrét megfelelő formába hozza.
De mi van, ha eddig teljesen rossz szemszögből közelítettük meg a problémát és mielőtt kencék és krémek armadáját zúdítanánk a bőrünkre belülről kellene kezdeni a kezelést?
Ezt bizonyítja az angol Dailymail újság újságírónője, aki ezúttal saját magán hajtott végre egy kísérletet.
Állandó fejfájását és rossz emésztését szerette volna kezelni a vízkúrával, de még ő is meglepődött az eredményeken. A 42 éves újságírónő számtalan pozitív változást tapasztalt a 30 napon át tartó, napi 3 literes vízivó kúra alatt. A képek magukért beszélnek. A kúra elején és négy hét múlva készült arcképek megdöbbentő változásról tanúskodnak.
test1

“Őszintén alig tudom elhinni, hogy milyen változások mentek végbe az arcomon. A fekete karikák a szemem alól eltűntek, a foltok eltűntek. A bőröm majdnem olyan harmatos, mint amikor gyermek voltam. Az átváltozás mértéke igen figyelemreméltó. … A férjem és a barátaim azt mondják 10 évvel fiatalabbnak látszom.” – mondta a kúra végén az újságírónő, aki előtte csak körülbelül napi 1 liter vizet ivott.

BŐRÁPOLÁS VÍZIVÁS ÁLTAL? A JELEK SZERINT MŰKÖDIK

Inni kell, ez nem kérdés, ez egészségünk egyik fő tartópillére. De most azt is láthatjuk, hogy bármelyik kozmetikumokat gyártó cég megirigyelhetné a víz bőrre gyakorolt pozitív hatásait. Bár, ha ezt minden nő tudná lehet kevesebb kence is fogyna…

A MAGYAR KÍSÉRLET

Természetesen, amikor a cikk az újságírónővel bejárta az internetet, Magyarországon is elindult egy kisebb mozgalom, egy kísérlet arra, hogy a napi 3 liter víz 30 napon keresztül milyen változásokat képes előidézni másoknál is. A kísérlet eredményiről a LifeTiLt Blog számolt be.

FORRÁS: VIZMEGOLDAS.HU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu